Home » Amning

Amning

Samsovning, amning og “breastsleeping”

Når man rådfører sig med sundhedssystemet skal man vide, at alle ansatte i denne sektor, er underlagt sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Selv om man som jordmor, læge eller sygeplejerske, kan have andre erfaringer eller have andre meninger om disse anbefalinger, (det være sig f.eks anbefalingen:  ” at Børn ikke bør sove i forældrenes seng”  som formidles til forældre i dag), så er de nødt til at udtale sig ud fra den, til enhver tid gældende anbefaling fra sundhedsstyrelsen.

Der findes heldigvis meget dygtige og erfarne folk udenfor sundhedssystemet, som ikke er underlagt denne begrænsning, og som frit kan udtale sig og dele ud af  råd om alternative  måde at tolke forskningsresultater vedr. samsovning på.

Når det gælder samsovning i forbindelse med amning og breastsleeping, er hjemmesiden Ammemafian.dk et rigtig godt bud på et sted, hvor man kan gå hen og finde relevante råd og vejledning.

Læs mere:

http://ammemafiaen.dk/sikker-samsovning-breastsleeping/

Natammmestop

Er du udkørt af hyppige lange amninger om natten i forbindelse med amning af lidt større børn, er der gode råd at hente her på ammenet.dk

https://www.ammenet.dk/wiki/natammestop