Home » Foredrag

Foredrag

Book et Foredrag

Er I en mødregruppe, en forening, en virksomhed eller blot en gruppe mennesker, der ønsker at høre mere om samsovning, kan I booke et foredrag med Karen og Marie. Vi kommer gerne ud og gør jer klogere på, hvad dette fænomen går ud på – og hvorfor det kan være en god idé at give sig i kast med det. Vi giver bud på, hvordan det rent praktisk kan fungere, så alle sover godt og vågner op udhvilede. Og vi fortæller åbenhjertigt om de udfordringer samsovning også kan medføre.

 

Med udgangspunkt i vores egne historier og erfaringer, deler vi ud af anekdoter og besvarer spørgsmål om emnet. Vi er hverken psykologer, sexologer eller pædagoger, men to engagerede mødre, som har gjort sig vores erfaringer på området – og som varmt, ærligt og humoristisk fortæller om det hele. Også om det bøvlede, det hårde, om tvivlen og om perioderne med for lidt søvn.  

 

Tilsammen har vi ni velfungerende børn, som er de levende beviser på, at samsovning i vores tilfælde har været en succes. Og så er de beviserne på, at der helt lavpraktisk også har været tid og rum til intimitet i vores ægteskaber.

 

Hvis du ønsker at booke et foredrag eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive og høre nærmere.